Despre noi

image

Bine ati venit pe pagina Centrului Educational Wings.

Am pornit acest proiect cu un singur gand: acela de a oferi oamenilor un mod usor, relaxant si eficient de a invata o limba straina, axandu-ne in acest moment pe limbile engleza, germana si franceza, care asigura o acoperire destul de larga a comunicarii in alte tari decat Romania.

Educatia reprezinta cea mai buna investitie pe care un parinte o poate face in viitorul copilului sau. Ea da acele “aripi” (engleza: “wings”) necesare pentru a reusi in viata.

Cat de importanta este in ziua de azi cunoasterea unei limbi straine, stie oricine. Fie ca este nevoie de un job, fie ca urmarim sa ne inscriem la o facultate din alta tara, ca vrem sa calatorim sau sa emigram, vrem sa trecem niste examene de prestigiu, o limba straina este absolut necesara pentru a asigura succesul nostru in viata si in cariera.

Exista peste tot o multime de scoli de limbi straine. Unele mai bune, altele mai putin bune. Ceea ce ne deosebeste fata de toate acestea este seriozitatea, performanta, si mai ales, experienta internationala a profesorilor nostri. Livram oamenilor REZULTATE, vizibile de la prima ora de curs (testare dupa fiecare unitate parcursa), nu vorbe sau slogane fara continut.

Venim cu un program de studiu atractiv din punct de vedere al continutului, modern, si care aduce o garantie a progresului in invatare. Acest program este adaptat fiecarei persoane, fie ca vorbim de copii, tineri sau adulti care nu au avut niciun contact mai serios cu studiul unei limbi straine.

Aceste cursuri pot fi oferite si online, prin aplicatii de tip video call (Zoom).

Grupele de studiu sunt mici, incepand de la 1 cursant, pana la un numar de maxim 4 elevi pe grupa (spre deosebire de alte scoli, unde se pune accentul pe grupe mari de studiu, in care deseori cei care raman cu lacune sau in urma cu invatatul, sunt ignorati sau nu li se acorda sprijin suplimentar). Consideram ca un numar mai mare scade din eficienta predarii si asimilarii cunostiintelor. Dorim sa ne asiguram ca fiecare cursant intelege si pleaca multumit cu ceea ce a invatat.

Pentru cursantii nostri aducem cele mai bune manuale de tip Oxford, produse si realizate in Anglia, dupa programa si conceptie britanica. Moderne, usor de inteles, atractive, relaxante, cu activitati care implica dialoguri si comunicare permanenta.

La toate acestea se adauga – in premiera – un contact periodic cu parintii, prin care urmarim sa transmitem acestora evolutia si progresul elevilor si sa primim eventuale sugestii menite sa asigure niste rezultate vizibile in timp, pentru acestia.

Preturile sunt accesibile, adaptate veniturilor din tara noastra, in asa fel incat mare parte din cei care doresc sa invete la noi, sa o poata face fara un sacrificiu mare.

Asadar, va asteptam la centrul Wings Education pentru a testa serviciile noastre si a deveni mai pregatiti pentru viitor.


Postări

2 luni în urmă

Wings Education Romania

"Buna ziua, am primit rezultatele testului Cambridge. Va mulțumim pentru implicare și sprijinul acordat." - Mihai, un alt copil care isi implineste visul alaturi de noi, dupa numai doua luni de pregatire. ... Vezi mai multVezi mai puțin

Vezi pe facebook

6 luni în urmă

Wings Education Romania

Fly Dubai loves Wings Education! 🙂

Inca doi cursanti acceptati la interviul online pentru insotitori de zbor, dupa completarea testelor (inclusiv cel de limba engleza).

Fapte, nu vorbe - cu Wings iti poti schimba si tu viitorul in bine. O limba straina deschide o multitudine de oportunitati.
... Vezi mai multVezi mai puțin

Vezi pe facebook