Despre noi

image

Bine ati venit pe pagina Centrului Educational Wings.

Am pornit acest proiect cu un singur gand: acela de a oferi oamenilor un mod usor, relaxant si eficient de a invata o limba straina, axandu-ne in acest moment pe limbile engleza, germana si franceza, care asigura o acoperire destul de larga a comunicarii in alte tari decat Romania.

Educatia reprezinta cea mai buna investitie pe care un parinte o poate face in viitorul copilului sau. Ea da acele “aripi” (engleza: “wings”) necesare pentru a reusi in viata.

Cat de importanta este in ziua de azi cunoasterea unei limbi straine, stie oricine. Fie ca este nevoie de un job, fie ca urmarim sa ne inscriem la o facultate din alta tara, ca vrem sa calatorim sau sa emigram, vrem sa trecem niste examene de prestigiu, o limba straina este absolut necesara pentru a asigura succesul nostru in viata si in cariera.

Exista peste tot o multime de scoli de limbi straine. Unele mai bune, altele mai putin bune. Ceea ce ne deosebeste fata de toate acestea este seriozitatea, performanta, si mai ales, experienta internationala a profesorilor nostri. Livram oamenilor REZULTATE, vizibile de la prima ora de curs (testare dupa fiecare unitate parcursa), nu vorbe sau slogane fara continut.

Venim cu un program de studiu atractiv din punct de vedere al continutului, modern, si care aduce o garantie a progresului in invatare. Acest program este adaptat fiecarei persoane, fie ca vorbim de copii, tineri sau adulti care nu au avut niciun contact mai serios cu studiul unei limbi straine.

Aceste cursuri pot fi oferite si online, prin aplicatii de tip video call (Skype).

Grupele de studiu sunt mici, incepand de la 1 cursant, pana la un numar de maxim 4 elevi pe grupa (spre deosebire de alte scoli, unde se pune accentul pe grupe mari de studiu, in care deseori cei care raman cu lacune sau in urma cu invatatul, sunt ignorati sau nu li se acorda sprijin suplimentar). Consideram ca un numar mai mare scade din eficienta predarii si asimilarii cunostiintelor. Dorim sa ne asiguram ca fiecare cursant intelege si pleaca multumit cu ceea ce a invatat.

Pentru cursantii nostri aducem cele mai bune manuale de tip Oxford, produse si realizate in Anglia, dupa programa si conceptie britanica. Moderne, usor de inteles, atractive, relaxante, cu activitati care implica dialoguri si comunicare permanenta.

La toate acestea se adauga – in premiera – un contact periodic cu parintii, prin care urmarim sa transmitem acestora evolutia si progresul elevilor si sa primim eventuale sugestii menite sa asigure niste rezultate vizibile in timp, pentru acestia.

Preturile sunt accesibile, adaptate veniturilor din tara noastra, in asa fel incat mare parte din cei care doresc sa invete la noi, sa o poata face fara un sacrificiu mare.

Asadar, va asteptam la centrul Wings Education pentru a testa serviciile noastre si a deveni mai pregatiti pentru viitor.


Postări

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

10 luni în urmă

Wings Education Romania

Iti suna in urechi acorduri de flamenco, iti amintesti gustul extraordinar de Sangria, te gandesti cu nostalgie la cursele cu tauri de la Pamplona, iti plac filmele cu Don Quijote sau Zorro, sau pur si simplu iti doresti sa vizitezi Madrid-ul?

Atunci poti spune impreuna cu noi: "Ole!" si incepe sa inveti aceasta limba minunata, plina de pasiune, prin noul nostru curs de spaniola oferit de Wings Education.

Primul nostru cursant, Daria, va incepe in curand prima ora. Ii uram "Bienvenida a nuestro curso"!
... Vezi mai multVezi mai puțin

Vezi pe facebook

11 luni în urmă

Wings Education Romania

Ce ne motiveaza sa mergem mai departe, sa oferim cursuri de limbi straine de calitate, bazate pe performanta si rezultate concrete?

Oameni de calitate, seriosi, muncitori, oameni care stiu si inteleg ce inseamna sa depui efort pentru a atinge succesul.

Crina, unul din cei mai cunoscuti sportivi de performanta de la noi din tara, membra in lotul national de handbal, s-a alaturat de curand cursului nostru de limba franceza.

Este o recunoastere a muncii pe care o depunem cu fiecare din cursantii nostri.

Te asteptam si pe tine sa te alaturi echipei noastre. Fie ca doresti sa inveti engleza, franceza, germana, spaniola sau limba rusa - te incurajam sa incerci.

Succesul depinde doar de tine.

ro.wikipedia.org/wiki/Crina_Pintea
... Vezi mai multVezi mai puțin

Vezi pe facebook

1 ani în urmă

Wings Education Romania

Dupa o luna de izolare acasa, dar de studiu online continuu, putem spune ca avem urmatoarea situatie in legatura cu elevii si cursantii nostri:

60% - studiu limba engleza
25% - studiu limba germana
10% - studiu franceza
5% - studiu limba spaniola

🇩🇪 Limba germana prinde din ce in ce mai mult teren. Surprinzator? Da, si nu prea.

🗽 Ca origine geografica a cursantilor nostri avem Bucuresti, Timisoara, Suceava, Iasi si desigur, Pitesti.

Te poti alatura si tu pentru a transforma vara aceasta in una de vis ⛱✈️⛵️ Come join us!

☎️ 0771 424 619
... Vezi mai multVezi mai puțin

Vezi pe facebook